Меню

«

»

В університеті відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань «Освітні, педагогічні науки»

15 січня 2021 року на кафедрі загальної педагогіки та дошкільної освіти пройшов І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань «Освітні, педагогічні науки». Голова конкурсної комісії професор Марія Чепіль привітала учасників та побажала успіхів у презентації наукових досліджень.

Для розгляду було представлено 6 конкурсних робіт, теми яких є актуальними та цікавими для сучасного педагога: «Організація диференційованого навчання учнів в інклюзивних класах» (Діана Дідоха, біолого-природничий факультет), «Агресія у дітей та шляхи її подолання» (Тетяна Дуда, біолого-природничий факультет), «Використання інтерактивних методів для розвитку активності учнів на уроках біології 7 класу» (Ніна Жук, біолого-природничий факультет), «QR-коди як засоби навчання у посиленні мотивації учнів до освітнього процесу» (Роксолана Лецик, історичний факультет), «Методика і основні напрями педагогічних умінь і знань батьків» (Вероніка Мельник, біолого-природничий факультет), «Інноваційні освітні технології навчання і виховання» (Богдан Паньків, історичний факультет).

До ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, що цього року відбуватиметься у Криворізькому державному педагогічному університеті, рекомендовані дослідження студентів, які мають достатній рівень апробації та носять інноваційний характер. Враховуючи вимоги до оформлення, апробації та якості презентації наукових досліджень, було визначено призові місця. І місце зайняли студенти-історики Роксолана Лецик та Богдан Паньків, ІІ місце розділили Ніна Жук та Діана Дідоха, ІІІ місце – Тетяна Дуда й Вероніка Мельник.

Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам за можливість співпраці на педагогічній ниві. До нових зустрічей та успіхів у подальших етапах наукового конкурсу!