Меню

«

»

В університеті відбулися змагання з туристичного багатоборства

2 жовтня 2019 року у Всесвітній день туризму на базі СОТ «Смерічка» відбулися традиційні змагання з туристичного багатоборства серед збірних команд факультетів та інститутів університету. До проведення заходу було залучено понад 80 учасників студентської молоді. Ці змагання, як правило, є відкриттям Спартакіади серед студентів Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, яка включає сім конкурсів.

На старт вийшли студенти, які відстоювали честь своїх інститутів та факультетів. Всім учасникам хотілося вибороти призове місце.

Після напруженої боротьби призові місця команд розподілилися таким чином: І місце виборола команда факультету початкової та мистецької освіти, ІІ місце зайняли учасники збірної команди філологічного факультету та інституту музичного мистецтва, ІІІ місце виборола команда історичного факультету.

Студенти мали можливість не тільки позмагатися і подивитися на інших, але й отримати неоціненні туристичні навички. Бажаємо подальших успіхів у Спартакіаді університету.

Кафедра фізичного виховання