Меню

«

»

В Дрогобицькому університеті відбувся студентський онлайн-флешмоб

5 травня 2021 року викладачі кафедри анатомії, фізіології та валеології організували студентський онлайн-флешмоб «Гігієна рук – профілактика багатьох захворювань». Цей захід було приурочено до Всесвітнього дня гігієни рук, який відзначається у світовому масштабі за підтримки World Health Organization (WHO) саме на п’ятий день п’ятого місяця кожного року.

До участі у флешмобі долучилися не лише здобувачі вищої освіти біолого-природничого факультету, а й інституту іноземних мов, факультету педагогіки, психології та соціальної роботи, а також інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій.

У коротких відео-челенджах студенти висловили своє бачення гостроти проблеми у часи пандемії; вкотре нагадали про важливість дотримання гігієни рук задля збереження здоров’я, а інколи й життя; продемонстрували як правильно мити руки, обробляти їх антисептиком, не забруднюючи водночас довкілля і бережливо витрачаючи воду.

Приємно, що під час підготовки заходу студенти різних навчальних підрозділів університету виявили вміння працювати у команді, переконливо пропагувати засади здорового способу життя, креативно розв’язувати поставлені завдання.

Бажаємо всім дотримуватися правил гігієни і бути здоровими!