Меню

«

»

Участь у конференції «Університет і лідерство»

9 листопада 2016 року завідувач кафедри правознавства, соціології та політології професор Світлана Щудло та доцент кафедри музичного виховання і диригування Зоряна Гнатів взяли участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Університет і лідерство», яка відбулася у Київському університеті імені Бориса Грінченка в рамках реалізації проекту програми Темпус «Освіта для лідерства, інтелігентності та розвитку таланту» (ELITE – Education for Leadership, Intelligence and Talent Encouraging). Серед учасників конференції були науковці як з України, так і з-за кордону (Литва, Фінляндія, США, Велика Британія).

Під час конференції відбулася презентація результатів впровадження проектів представниками 12 університетських команд. Професор Світлана Щудло виступила з доповіддю у тематичній сесії «Якість вищої освіти» і представила результати імплементації проекту, який реалізується університетською командою під керівництвом ректора професора Надії Скотної в межах участі у Програмі розвитку лідерського потенціалу університетів в Україні.

Впродовж десяти місяців участі у проекті Британської ради та Інституту вищої освіти НАПН України члени університетської команди у складі 6 осіб взяли участь у низці тренінгів, семінарів, конференцій, звітних сесій. Наступним кроком проекту передбачається візит команди до британського Університету Англія Раскін (м. Кембридж), з яким налагоджено партнерські стосунки, для ознайомлення з системою забезпечення якості освіти та управління університетом.