Меню

«

»

Участь студентів університету у тренінгу Британської Ради

18 – 20 вересня 2019 року на базі Молодіжного Центру імені св. Івана Боско (м. Львів) відбувся тренінг за програмою Британської Ради «Active Citizens» («Активні громадяни»). Участь у проекті взяли 20 представників із 11 районів Львівської області, серед яких студенти ДДПУ імені Івана Франка: Мар’яна Гриньо (студентка ІІІ курсу спеціальності «Соціологія») та Вероніка Верхоляк (студентка ІІІ курсу спеціальності «Психологія»).

Мета проекту полягала у сприянні соціальних змін і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій як рушіїв реформ у локальних громадах. Тренінг охоплював декілька модулів: «Я: Ідентичність і культура»; «Я і ти: Міжкультурний діалог»; «Ми: Локальні та глобальні громади»; планування проекту соціальної дії.

Учасники висловлюють вдячність за здобуті знання та навички і чудову атмосферу організаторам проекту: Програмі Британської Ради «Активні громадяни», Департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА, Львівському обласному молодіжному центру, ГО «Центр ініціативної молоді».