Меню

«

»

Участь студентів факультету психології, педагогіки та соціальної роботи у ІІІ Всеукраїнській студентській науково-практичній інтернет-конференції

18 – 19 березня 2021 року на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка в онлайн-форматі відбулася ІІІ Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Дошкільна освіта України в контексті інтеграції до європейського освітнього простору». У конференції взяли участь здобувачі першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (аспірантського) рівнів вищої освіти із дванадцяти ЗВО міст України: Глухова, Дрогобича, Ніжина, Житомира, Одеси, Сум, Шостки, Києва, Хмельницького, Кам’янець-Подільського та ін.

Темами для обговорення було визначено: стан і перспективи розвитку дошкільної освіти в Україні, Європі, світі; сучасні технології в освіті дітей дошкільного віку; управління якістю дошкільної освіти: досвід та інновації; актуальні проблеми підготовки фахівців у галузі дошкільної освіти; європейський досвід упровадження інклюзивної освіти в Україні.

Учасниками цієї конференції були і студенти Дрогобицького університету спеціальності 012 Дошкільна освіта Наталя Романів, Христина Мрак, Софія Дикун, Софія Когут, Ірина Кульчицька, Роксолана Пелех та Леся Зузак.

Студенти разом зі своїми наставниками доцентами кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти Світланою Івах, Віолетою Городиською, Іриною Паласевич та Анною Федорович взяли участь в обговоренні актуальних питань сучасного дошкілля.

Такий досвід є надзвичайно цінним для студентів у процесі їх професійного становлення.