Меню

«

»

Участь біолого-природничого факультету у ІІ Міжнародному конгресі «Smart Society»

10 – 12 квітня в університеті розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція «Стан довкілля та здоров’я людини». Відкрила конференцію декан біолого-природничого факультету Світлана Волошанська, яка представила учасників заходу зі Львова та Волині.

Після відкриття свою роботу конференція продовжила вже у Полонійній Академії (м. Ченстохова), де відбувалися основні заходи у рамках ІІ Міжнародного конгресу «Smart Society 2019».

Організаторами конгресу виступили такі країни, як Латвія, Узбекистан Польща та Україна. З української сторони у конференції «Стан довкілля та здоров’я людини» взяли участь понад 30 викладачів, які представляли Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, національний університет «Львівська політехніка», Академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного та Волинську сільськогосподарську станцію (смт. Рокині). Слід зазначити, що Дрогобицький університет на конференції представляли також 16 студентів.

11 квітня відбулося пленарне засідання ІІ Міжнародного конгресу  «Smart Society 2019» у Полонійній академії.

На секійному засіданні конференції «Стан довкілля та здоров’я людини» з доповідями виступили Юрій Островерха, викладач Оксана Лупак, викладач Мар’яна Досвядчинська та доцент Тарас Кавецький.

Для учасників конференції було організовано екскурсією старовинним  містом Краків,  Ченстохова та відвідани архітектурного комплексу польських королів – Валель (Wawel).

12 квітня відбулося закриття конгресу та нагородження учасників конференції сертифікатами і винесення резолюції Міжнародного конгресу. Модератори конференцій з різних країн та організатори Міжнародного конгресу обговорили подальшу співпрацю і партнерство.