Меню

«

»

Тиждень безпеки дорожнього руху в університеті

24 травня 2018 року викладачі кафедри технологічної та професійної освіти провели бесіду зі студентами інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій із питань безпеки дорожнього руху, яку організовано відповідно до наказу ректора університету № 199 «Про проведення в університеті тижня безпеки дорожнього руху».

Доцент Юрій Павловський ознайомив студентів із невтішною статистикою щодо дорожньо-транспортних пригод (ДТП), які трапилися в Україні впродовж 2017 – початку 2018 років. Окрему увагу було зосереджено на кількості ДТП у Львівській області за участі пішоходів, оскільки саме з вини останніх стається більшість дорожнього транспортних пригод.

У формі бесіди обговорювалися обов’язки пішоходів та правила поведінки на дорозі у світлу і темну пори доби, а також у разі причетності до ДТП.

Підсумовуючи результати проведеного заходу, перед студентами виступили завідувач кафедри технологічної та професійної освіти професор Леонід Оршанський та заступник директора інституту з навчально-виховної роботи доцент Іван Нищак.