Меню

«

»

Творчий звіт студентів факультету початкової та мистецької освіти

23 травня 2018 року у Народному домі ім. І. Франка в рамках VІ літературно-мистецької академії «Країна Франкіана» відбувся творчий звітній концерт та виставка творчих робіт студентів факультету початкової та мистецької освіти. Також захід був присвячений 25-річчю спеціальності «Хореографія».

У звітному концерті були представлені твори класичної дуетної, народно-сценічної та сучасної хореографії. Студенти-випускники під керівництвом доцентів Петра Фриза, Ігоря Храмова, Михайла Ваньовського, викладачів Ольги Мартинів, Магдалини Марушки, яскраво продемонстрували свої вміння як балетмейстери і керівники творчих танцювальних шкіл і студій Львівщини.

У фойє Народного дому студенти спеціальності і спеціалізації «Образотворче мистецтво» під керівництвом професора Олени Никорак, доцентів Михайла Сидора і Володимира Жишковича, старших викладачів Жанни Ясеницької та Галини Савчин, викладача Людмили Волотко представили звітну виставку картин, яка засвідчила неабиякий мистецький хист і професійне становлення випускників.

На завершення звіту ректор професор Надія Скотна, декан факультету початкової та мистецької освіти доцент Іван Кутняк і завідувач кафедри культурології та мистецької освіти доцент Валентина Дротенко висловили подяку викладачам та побажали успіхів у майбутній професійній діяльності студентам-випускникам. Усі викладачі-хореографи, а також студенти-бакалаври, студенти-магістри були відзначені почесними грамотами.