Меню

«

»

Тренінг у рамках проекту «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні».

30 жовтня 2017 року на біолого-природничому факультеті для учнів Дрогобицького району, які були учасниками конференції, викладачі кафедри анатомії, фізіології та валеології доцент Галина Ковальчук та викладач Оксана Лупак провели тренінг «Показник артеріального тиску як важливий чинник функціонування серцево-судинної системи» у рамках проекту «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні».

Консультантами тренінгу для учнів виступили студенти біолого-природничого факультету, які мають базову медичну освіту, членами робочої групи були студенти гр. БХ-41Б. З метою виявлення факторів ризику серцево-судинних захворювань серед учнів було проведено анкетування. У процесі тренінгу використовувалися інтерактивні технології: «Карусель» (для ознайомлення з факторами ризику серцево-судинних захворювань), «Ротаційні трійки» (для набуття навичок вимірювання артеріального тиску) та інші.

Тренінг позитивно вплинув на ставлення учасників до власного здоров’я, а також забезпечив ефективне формування здоров’язбережувальних компетенцій.