Меню

«

»

Тренінг на факультеті початкової та мистецької освіти

26 листопада 2019 року на факультеті початкової та мистецької освіти з ініціативи кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання у початковій школі відбувся тренінг «Творчі та інтерактивні вправи на уроках української мови в Новій українській школі (1 – 2 класи)». Тренінг провели: Леся Гизюк – учитель вищої категорії, учитель-методист ліцею № 4 імені Лесі Українки м. Дрогобича; Світлана Самойлик – учитель вищої категорії, старший учитель цього ж ліцею.
Учителі-практики поділилися зі студентами та викладачами факультету багатим педагогічним досвідом, творчими доробками, розкрили сутність інноваційної педагогічної технології «Щоденні 5», яку успішно використовують в освітньому процесі в умовах Нової української школи.
Під час тренінгу майбутні педагоги активно залучались до конструктивного діалогу, до виконання завдань, запропонованих ведучими.
На завершення заходу завідувач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання у початковій школі професор Марія Федурко наголосила на важливості роботи вчителя початкової школи загалом і в умовах Нової української школи особливо, подякувала вчителям – Лесі Гизюк та Світлані Самойлик і всім присутнім за змістовну й цікаву співпрацю.