Меню

«

»

Традиційні змагання з армрестлінгу

2 листопада 2017 року відбулися традиційні змагання особисто-командної першості Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка з армрестлінгу (рукоборства), присвячені Міжнародному дню студента. Захід проводився в спортивному залі університету. Метою змагань є популяризація та розвиток фізичної культури серед студентської молоді, виявлення найкращих спортсменів та команд на факультетах та в інститутах, а також формування збірної команди університету.

Після напруженої боротьби призові місця команд розподілилися таким чином: І місце виборола збірна команда історичного факультету, ІІ місце – команда інституту іноземних мов, ІІІ місце – команда інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій.

В особистій першості кращими були: В. Юськів (біолого-природничий факультет; вагова категорія до 55 кг), В. Хорканін (історичний факультет; вагова категорія до 60 кг), В. Фабрицій (інститут фізичної культури і здоров’я; вагова категорія до 65 кг), А. Пидляк (інститут фізичної культури і здоров’я; вагова категорія до 70 кг), О. Ізак (біолого-природничий факультет; вагова категорія до 75 кг), М. Химин (історичний факультет; вагова категорія до 80 кг), Є. Аксиневич (інститут іноземних мов; вагова категорія до 85 кг), О. Баргель (інститут іноземних мов; вагова категорія до 90 кг), Є. Буркало (біолого-природничий факультет; вагова категорія до 100 кг), М. Глінка (історичний факультет; вагова категорія + 100 кг).

Команди-призери та переможці в особистій першості були нагороджені подарунками від профкому студентів.

Студенти мали можливість не тільки позмагатися, але й цікаво провести час.

Кафедра фізичного виховання