Меню

«

»

Свято останнього дзвоника на факультеті початкової та мистецької освіти

На факультеті початкової та мистецької освіти уже стало доброю традицією наприкінці весни відзначати Свято останнього дзвоника. Це свято – завжди урочисте, радісне й водночас сумне і хвилююче як для випускників, так і для викладачів. Цьогоріч останній дзвінок пролунав прощальною мелодією 31 травня 2018 року в 101 аудиторії факультету.

Студенти академгруп ПОА-41Б, ПОІ-42Б, ПОО-43Б та ПОХ-44Б сказали багато приємних, зворушливих і теплих слів як своїй молодій зміні, так і викладачам факультету. Як завжди, це було щиро, зворушливо, цікаво та різнобарвно. Присутні із захопленням поринули у світ танцю, музики, образотворчого мистецтва, радіючи талантам випускників. На згадку випускники-бакалаври подарували академнаставникам доцентам Любові Скалич, Світлані Луців, Михайлові Сидору та викладачеві Магдалині Марушці портрети, виконані під час святкового дійства. Чудовий танець «Вчителька» у виконанні студентів-хореографів підняв настрій глядацькій аудиторії.

З вітальним словом до випускників звернулася ректор університету професор Надія Скотна, яка побажала випускникам творчих злетів, значних професійних досягнень та легкого життєвого шляху. Також із напутнім словом виступив декан факультету початкової та мистецької освіти доцент Іван Кутняк, який побажав випускникам щасливої долі, миру, злагоди, реалізації задуманих мрій. Були цього дня і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих.

Попереду у випускників державні екзамени. Тож бажаємо їм успіхів у всіх починаннях!