Меню

«

»

Свято останнього дзвоника для магістрів філологічного факультету

1 лютого 2020 року пролунав останній дзвінок для студентів-магістрів філологічного факультету. Урочиста частина, яка відбулася в актовому залі головного корпусу за сприяння студентського самоврядування факультету та адміністрації, була сповнена радості, щастя та водночас смутку за вже пройденими студентськими роками.

В.о. декана філологічного факультету професор Оксана Кушлик привітала випускників та вручила кожному диплом як результат праці впродовж навчання в університеті. Щасливої долі та успіху випускникам також бажали в.о. заступника декана з навчальної роботи доцент Наталя Лазірко та заступник декана з виховної роботи доцент Марія Стецик, а також викладачі кафедри порівняльної педагогіки та викладання іноземних мов ННІІМ доцент Галина Пристай, ст. викладач Наталія Кішик та викладач Наталія Куриленко.

Дипломовані магістри зі сльозами на очах робили світлини на пам’ять з улюбленими викладачами, друзями та батьками. Випускниця Юлія Панас від імені цілого потоку подякувала всьому професорсько-викладацькому складу факультету за невтомну працю і професіоналізм, за турботу та натхнення. ⠀

У добру путь, випускники! Пам’ятайте, що філолог – це покликання!