Меню

«

»

Святкування Всеукраїнського дня дошкілля у базових закладах дошкільної освіти

27 вересня 2018 року з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля студенти 2 – 4 курсів соціально-гуманітарного факультету спеціальності “Дошкільна освіта” разом з методистами випускової кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти доцентами Віолетою Городиською, Світланою Івах та Іриною Паласевич привітали педагогічні колективи базових закладів дошкільної освіти м. Дрогобича (ЗДО № 24 “Смерічка”, ЗДО № 11 “Світлячок”, ЗДО № 15 “Лелеченька» та ЗДО № 13 “Казка”) та їхніх керівників Ганну Василівну Буняк, Лесю Миколаївну Цінцірук, Ганну Федорівну Ковалик, Ірину Дмитрівну Фідик.

Студенти подякували своїм наставникам-практикам за високий професіоналізм, терпіння і мудрість, за вміння привити їм під час проходження практик любов до унікального і своєрідного світу дитинства, побажали їм творчої наснаги і стресостійкості, достойних зарплат і побільше приємних моментів у такій нелегкій, але необхідній всім праці.

У закладі дошкільної освіти № 24 “Смерічка” студенти групи ДО-44 Б Янкович Ольга, Онішечко Мар’яна, Гамків Катерина, Гринчишин Зоряна, Москвяк Ірина організували день самоврядування. Випробувавши себе в ролі вихователів, студенти мали змогу провести заняття у групах старшого і середнього дошкільного віку, рухливі й дидактичні ігри та розваги на свіжому повітрі, позмагатися на винахідливість та кмітливість у власних відповідях на непередбачувані запитання дошкільників. Це було своєрідним випробуванням для майбутніх фахівців дошкільної освіти на проявлення педагогічної майстерності та творчості.

Педагогічні колективи базових закладів, студенти й дошкільнята отримали масу позитивних та незабутніх емоцій від спільної зустрічі.

студентка соціально-гуманітарного факультету

групи ДО – 44 Б

Гринчишин Зоряна