Меню

«

»

Святкування Дня працівників освіти на філологічному факультеті

Ваше слово – мудрість України!
Праця Ваша –  доля трударя!
Кетягом червоної калини
Вам за це вклоняється земля!

4 жовтня 2018 року на філологічному факультеті відбувся захід з нагоди Дня працівників освіти.

Триста шістдесят п’ять днів у році і лише один із них присвячений людям, які сіють у людські душі добро, відкривають незвідані далі у країну знань, виховують справжніх патріотів. Це День працівників освіти.

З нагоди свята студенти-філологи організували концерт для викладачів та працівників факультету. У програмі прозвучали чудові пісні, авторські поезії студентів, гумористичні номери. Ведучі Катерина Комарницька й Соломія Кицун адресували педагогам зворушливі слова подяки, а студентки Соломія Польова, Божена Хмеляк, Ангеліна Разумна, Ірина Сичак, Каріна Стародуб виконанням музичних творів торкнулися струн душі всіх присутніх у залі. Авторську поезію «Ти – педагог» присвятила працівникам освіти Марія Копанишин. Ірина Карпа, Ірина Мицак та Руслана Навроцька здивували викладачів гумористичними номерами. З вітальним словом виступила студентка Христина Флешко. Ще одним приємним сюрпризом було відео, подароване викладачам, у якому студенти по-особливому описують наставників.

Ще раз вітаємо Вас, любі педагоги, з Вашим професійним святом! Добра Вам, радості, вдячності, любові! Філологічний факультет – це велика і дружня сім’я!

Христина ФЛЕШКО,
студентський декан філологічного факультету