Меню

«

»

Студенти інституту фізичної культури і здоров’я подарували свято дітям з особливими потребами

Одним із найбільш шанованих християнських свят в Україні є День Святого Миколая. Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро. Святий Миколай здавна опікується дітками. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі й сподіваються на диво та здійснення заповітних мрій.

І саме таку довгоочікувану зимову казку подарували студенти І – ІІІ курсів інституту фізичної культури і здоров’я спеціальностей «Фізична терапія, ерготерапія» та «Фізична культура» для дітей і молоді Дрогобицького добровільного товариства дітей-інвалідів «Надія». Захід відбувся в актовій залі інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій 19 грудня 2019 року. Студенти показали цікаве театралізоване дійство, продемонстрували акробатичний номер, а ще співали пісні, танцювали.

Головним персонажем заходу був Святий Миколай, для якого діти декламували вірші, виконували пісні та отримали за це подарунки.

Миколай передав керівництву Дрогобицького добровільного товариства дітей-інвалідів «Надія» сушарку для овочів та фруктів, яка була придбана за кошти, зібрані під час акції «Миколай іде до кожного», що проводилась напередодні в інституті фізичної культури і здоров’я за підтримки професорсько-викладацького складу та студентів.

Студенти групи ФК-21Б здійснили мрію своєї одногрупниці Христини Зинів та подарували їй мобільний телефон.

  Свято пройшло в веселій, дружній атмосфері. Посмішки дітей, їх щира віра та емоції надихають творити добро і відчути себе чудотворцем, поділившись своїм теплом, проявивши милосердя, подарувавши любов, запропонувавши допомогу.