Меню

«

»

Студенти факультету психології, педагогіки та соціальної роботи відзвітували про проходження педагогічної практики

7 травня 2019 року студенти групи ДО-34Б факультету психології, педагогіки та соціальної роботи відзвітували про проходження педагогічної практики в групах дітей раннього віку у ЗДО №11 «Світлячок», ЗДО №13 «Казка», ЗДО №24 «Смерічка» та ЗДО №30 «Волошка» м. Дрогобич. Незважаючи на труднощі, які виникали у студентів, майже всі із задоволенням розповідали про різноманітні заклади дошкільної освіти, де мали можливість проходити практику, про облаштування приміщень, педагогічний процес і загалом про роботу закладів.

Після виступу студентів свої думки та побажання висловили керівники практики доценти кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти Світлана Івах і Надія Дудник. Керівники зазначили, що, працюючи із дітьми раннього віку, студенти-практиканти доклали багато зусиль, педагогічної творчості, фахової майстерності, креативності та винахідливості.

Майбутні вихователі показали високий рівень теоретико-методичної підготовленості, продемонстрували сумлінність та творчий підхід до виконання поставлених на період проходження практики завдань.

Педагогічна практика стала для студентів незмінним досвідом, а також перевіркою на витривалість та стійкість.