Меню

«

»

Студентський актив університету провів благодійну акцію

Студентський актив університету має гарну традицію – завершувати календарний рік доброю справою. Саме тому профком студентів та студентське самоврядування організували до Дня Св. Миколая благодійну акцію «Допоможи дітям-сиротам».

На спільному засіданні було прийняте рішення – організувати серед студентів університету збір коштів та одягу для вихованців дитячого будинку «Оранта».

Загалом зібрано 6197 гривень. Найактивнішу участь в акції взяли студенти факультету початкової та мистецької освіти, які зібрали 2000 грн. Крім того, до акції долучилися: історичний факультет – 952 грн; інститут фізики, математики, економіки та інноваційних технологій – 600 грн; факультет психології, педагогіки та соціальної роботи – 685 грн; біолого-природничий факультет – 660 грн; інститут фізичної культури та здоров’я – 300 грн.

На зібрані кошти було придбано індивідуальні подарунки для 21 дитини-сироти, а також спортінвентар, засоби особистої гігієни, солодкі подарунки, шкарпетки, миючі засоби, іграшки та настільні ігри.

23 грудня 2019 року студентський актив на чолі з головою профкому студентів Ігорем Гівчаком та студентським ректором Христиною Флешко відвідали дитячий будинок «Оранта». Вони створили для дітей святкову атмосферу: організували розвивальні та емоційно-розвантажуючі ігри й вправи. Студенти давали настанови кожній дитині, навчали як чинити добро та бути слухняними. А вихованці продемонстрували таланти і вміння, зокрема декламували вірші та виконували пісні.

Керівництво дитячого будинку «Оранта» висловило подяку студентському колективу університету за надану допомогу і влаштоване для дітей-сиріт свято. А ми зі свого боку висловлюємо щиру подяку усім студентам, які долучилися до заходу.