Меню

«

»

Студентка історичного факультету – переможниця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Історія та археологія»

Упродовж другої половини березня 2018 року в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка проходив перший етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Історія та археологія». До ЦДПУ ім. В. Винниченка надійшли наукові роботи із 53 вищих навчальних закладів України у кількості 106 студентських наукових робіт. Проте, галузева конкурсна комісія у складі 22 осіб, після того як розглянула роботи на відповідність встановленим вимогам, одноголосним рішенням допустила до конкурсу 103 роботи.

Кожна робота була прорецензована двома членами галузевої комісії і за рейтинговою оцінкою до участі у підсумковій науково-практичній конференції допущено 30 робіт, серед яких і робота студентки ІV курсу історичного факультету ДДПУ ім. І. Франка Аліни-Тетяни Звіринської «Минуле і сьогодення єврейської громади у Жидачеві: історико-краєзнавчий нарис» (науковий керівник – доцент Володимир Галик).

Підсумкова науково-практична конференція відбувалася 11 – 12 квітня 2018 р. в м. Кропивницький у корпусі Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка. Під час презентації Аліна-Тетяна Звіринська на високому рівні представила результати свого наукового дослідження та посіла 20 сходинку в рейтингу допущених до захисту робіт. Студентка нагороджена Дипломом ІІІ ступеня переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Історія та археологія».

Керівництво історичного факультету й університету вітає Аліну-Тетяну Звіринську і її наукового керівника доцента Володимира Галика та бажає їм нових наукових здобутків!!!