Меню

«

»

Студентка ІФМЕІТ стала переможцем ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Технологічна освіта»

3 – 4 квітня 2019 року у Глухівському національному педагогічному університеті імені Олександра Довженка відбувався ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Технологічна освіта». Цей конкурс проводився з метою стимулювання інтересу талановитої студентської молоді до науково-дослідницької діяльності, створення умов для розвитку їхнього інтелектуального потенціалу, підтримки наукових і творчих досягнень молодого покоління майбутніх учителів трудового навчання та технологій, оволодіння ними інноваційними педагогічними технологіями.

На розгляд галузевої конкурсної комісії, яка оцінювала наукові роботи та виступи учасників, було представлено 43 праці з актуальних проблем теорії та методики технологічної освіти (46 студентів-авторів, 35 наукових керівників), які надійшли з 18 педагогічних закладів вищої освіти. На підсумковій науково-практичній конференції виступило 11 студентів із 11 вишів України.

Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка гідно представила Ганна Шумило, яка здобуває вищу освіту за другим освітнім рівнем (магістр). Під час виступу та наукової дискусії вона аргументовано доводила актуальність дослідження на тему «Методичні аспекти навчання школярів технології виготовлення українських традиційних жіночих головних уборів», його теоретичне і практичне значення, ілюструючи свою доповідь барвистими фото- та відеоматеріалами.

На підставі рецензій та оцінки наукової доповіді конкурсна комісія серед переможців визнала й Ганну Шумило та нагородила Дипломом ІІІ ступеня. Кафедра технологічної та професійної освіти щиро вітає дипломантку та її наукового керівника доцента кафедри технологічної та професійної освіти Галину Мельник.