Меню

«

»

Співпраця з містом: презентація результатів соціологічного моніторингу ефективності запровадження електронної медицини

20 грудня 2018 р. у Світлиці Дрогобицької міської ради відбулася презентація результатів соціологічного моніторингу ефективності запровадження електронної медицини у Дрогобичі, що реалізований у межах проекту Smart Сity. Дослідження проведене у жовтні – листопаді 2018 р. у трьох поліклінічних відділеннях міста викладачами кафедри правознавства, соціології та політології і студентами спеціальності «Соціологія» (керівник проекту – професор Світлана Щудло).

На презентації були присутні: міський голова Дрогобича Тарас Кучма, начальник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба, керівники проекту «Дрогобич – Smart City» Станіслав Гайдер і Володимир Кондзьолка, головний лікар Дрогобицької міської поліклініки Юлія Гончаренко та інші представники медичної сфери Дрогобича, журналісти. Представила результати опитування 686 респондентів доцент Ірина Мірчук. Під час зустрічі було обговорено результати соціологічного опитування та запропоновано рекомендації щодо оптимізації використання електронної системи в медичній галузі міста.

На завершення міський голова Тарас Кучма висловив подяку керівництву нашого університету, організаторам дослідження та висловив сподівання на подальшу співпрацю, а також вручив листи-подяки професору Світлані Щудло, доцентам Ірині Мірчук та Богданні Гвоздецькій, студентам Мар’яні Гриньо, Ірині Дидик, Ользі Курнат, Валерію Лалабекову та Марії Футиш.