Меню

«

»

Спільне засідання завідувачів кафедр фізичного виховання та керівників спортивних клубів університетів, академій, інститутів Львівської області

 6 жовтня 2016 року у залі засідань Вчених рад Національного лісотехнічного університету України (м. Львів) відбулося спільне засідання завідувачів кафедр фізичного виховання та керівників спортивних клубів університетів, академій, інститутів Львівської області, членів міжвузівської науково-методичної комісії з фізичного виховання, здоров’я та спорту, виконкому обласного спортивного товариства студентів «Гарт» та Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка представляв голова спортивного клубу Олександр Лемешко.

На засіданні виступили: проректор з науково-педагогічної і виховної роботи та міжнародних зв’язків  Львівського Національного  лісотехнічного  університету Микола Борис; начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович; голова Виконкому Львівського обласного спортивного товариства «Гарт» Богдан Юхницький; голова міжвузівської науково-методичної комісії з фізичного виховання, здоров’я та спорту перший проректор Львівського національного медичного університету імені Д. Галицького Анатолій Магльований. Учасники засідання обговорили діяльність кафедр фізичного виховання ВНЗ Львівщини у 2016/2017 навчальному році, проаналізували виступи українських спортсменів на Олімпійських іграх у Пекіні, Лондоні та в Ріо-де-Жанейро, узгодили завдання спортивних студентських клубів ВНЗ на поточний навчальний рік та розвиток студентського спорту.