Меню

«

»

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ, ЯКІ ВСТУПАЮТЬ НА НАВЧАННЯ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ СТУПЕНЯ МАГІСТРА!

Реєстрація на ЄВІ (єдиний вступний іспит з іноземної мови) вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра починається з 09:00 12 травня та закінчується о 18:00 5 червня 2020 року (перелік спеціальностей, на які необхідно складати єдиний вступний іспит з іноземної мови можна переглянути ТУТ).

Єдиний вступний іспит проводиться в обласних центрах (крім міст Донецьк і Луганськ), місті Київ, містах Слов’янськ і Маріуполь Донецької області, місті Сєверодонецьк Луганської області, а також у містах Біла Церква (Київська область), Кременчук (Полтавська область), Кривий Ріг (Дніпропетровська область), Мелітополь (Запорізька область), Умань (Черкаська область).

Умови реєстрації на ЄВІ, терміни та перелік документів

  1. На електронну адресу приймальної комісії pk-ddpu@ukr.net у терміни, відведені для реєстрації, вступнику потрібно надіслати скановані копії (фотокопії):

— заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідною для формування екзаменаційного листка (ЗРАЗОК ЗАЯВИ-АНКЕТИ додається, його слід роздрукувати, розбірливо заповнити, підписати, відсканувати/сфотографувати);

—   документа, що посвідчує особу;

—  облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);

—  документа про здобутий ступінь вищої освіти (для осіб, які завершили навчання в минулих роках);

—  медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих умов для складання ЄВІ);

—  фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої), розміром 3х4 із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;

— довідку, видану за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (лише для осіб, які завершують навчання в поточному році у вищих військових навчальних закладах (закладах освіти із специфічними умовами навчання) та персональні дані яких не вносяться до ЄДЕБО).

  1. У темі електронного листа обов’язково треба зазначити прізвище, ім’я, по батькові, а в тексті листа обов’язково  – прізвище, ім’я, по батькові (повністю) та номер облікової картки платника податків (за наявності).
  2. Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення, здійснить реєстрацію та сформує екзаменаційний листок.
  3. Якщо під час перевірки документів буде установлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі, то на електронну адресу, із якої надійшли документи, представник приймальної комісії надішле повідомлення про відмову в реєстрації із зазначенням причини відмови.
  4. У разі успішної реєстрації учасникові буде надіслано скановану копію екзаменаційного листа на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії та видається вступнику особисто. Якщо в екзаменаційному листку ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії.
  5. Оформлений екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику поштою, якщо про таку необхідність зазначено в заяві-анкеті.
  6. Крім того інформуємо, що складання додаткових вступних випробувань при перехресному вступі в університет скасовується. Відповідні зміни до Правил прийому будуть внесені після завершення державної реєстрації змін до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти в 2020 році.

———————————————————————-

З повагою Приймальна комісія Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

телефон:(03244)2-28-17098 77 51 483

сайт: http://pk.dspu.edu.ua