Меню

«

»

Щодо незаконного знаходження працівників та майна Дрогобицького ліцею у приміщеннях будівлі навчального корпусу університету №5 по вул. Івана Франка, 36

Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка (далі – Університет) офіційно повідомляє про незаконне знаходження у будівлі навчального корпусу №5 за адресою м. Дрогобич, вул. Івана Франка, 36 (далі – будівля), що перебуває у державній власності у господарському віданні (на балансі) Університету, працівників Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради Львівської області при Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка (далі – Ліцей), а також майна Ліцею та/або відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області (далі – відділ освіти).

Відповідно до розпорядження ректора Університету від 03 липня 2019 р. № 18 «Про використання навчального корпусу №5 по вул. Івана Франка, 36» будівля буде використовуватися для розміщення там історичного факультету Університету. Таким чином, незаконне знаходження працівників Ліцею, а також майна Ліцею та/або відділу освіти у будівлі перешкоджають її належній експлуатації Університетом. Усі наші звернення до відділу освіти та Ліцею щодо необхідності негайного звільнення незаконно займаної будівлі та проведення спільною комісією з представників відділу освіти, Ліцею та Університету інвентаризації майна для укладення договору його відповідального зберігання, залишилися без відповіді.

На підставі викладеного повідомляємо, що Університет знімає з себе будь-яку відповідальність за збереження майна Ліцею та/або відділу освіти, яке на даний час незаконно знаходиться у будівлі, та змушений буде вживати стосовно нього заходів, передбачених у такому випадку чинним законодавством України.

Додатково повідомляємо, що про цей факт Університет уже поінформував Дрогобицький відділ поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області та Дрогобицьку місцеву прокуратуру Львівській області.