Меню

«

»

ШАНОВНІ ПЕРШОКУРСНИКИ!

Сьогодні починається нова сторінка історії Вашого життя – Ви стали студентами Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка! І тепер, як повноправні члени студентської спільноти, писатимете історію університету, активно беручи участь у житті закладу вищої освіти, використовуючи надані можливості і проявляючи власну ініціативу.

Вступ до університету – це один із найважливіших кроків у житті людини. Саме він багато в чому визначає подальшу долю особистості. Вже з першого дня навчання Ви починаєте формувати свою репутацію і будувати свою кар’єру. Упевнена, що всі Ви без винятку хочете зайняти гідне місце в суспільстві й досягти успіху. У цьому Вам допоможе вища школа, яка не тільки гарантує отримання глибоких знань і професійних навичок, але й сприяє розширенню кругозору, інтелектуальному та духовному розвитку особистості.

Ви подолали нелегкий шлях, перш ніж зайняти своє місце в рядах першокурсників нашого університету. Попереду у Вас не менш складний період навчання, і, звичайно ж, роки яскравого і незабутнього студентського життя. У цьому, першому для Вас, навчальному році Ви будете йти в авангарді студентства. Це шанс проявити себе, свої таланти і здібності, знайти вірних друзів. Не втрачайте цього шансу!

Щиро бажаю Вам, дорогі першокурсники, успіхів у навчанні, науково-дослідницькій та громадській роботі, в особистому житті та професійній діяльності. Нехай втіляться в життя усі Ваші плани і мрії. Щастя вам, удачі, любові та благополуччя!

Надія Скотна, ректор, професор