Меню

«

»

Шановні колеги! Дорогі освітяни!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників освіти.

Складаю Вам щиру подяку за невтомну працю, добро та щедрість Вашої душі, відданість обраній справі!

Місія освітян – складна і, водночас, важлива й почесна. Ви відкриваєте перед своїми вихованцями багатство та різноманітність світу, ведете їх дорогою пізнання, даєте перші уроки чесності, навчаєте бути справедливими, відповідальними і свідомими громадянами України.

Саме педагогічна мудрість та Ваша висока професійна майстерність є обов’язковою передумовою формування інтелектуального і морального обличчя нової генерації українців.

Праця педагога – це вічний неспокій, пошук істини, муки творчості і радість перемог, емоційні підйоми та гіркі розчарування. Це не просто професія, це спосіб життя. Адже від кожного з Вас залежить яким буде світ завтра, якою буде наша Україна.

Низький уклін Вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку та терпіння, за любов до обраної професії, самовідданість і багатство душі.

Ви робите нелегку, але таку потрібну справу: доносите до молодих, юних душ добре й вічне, формуєте з них особистість. Якими б дорогами їм не судилось йти, їхні погляди завжди будуть звернуті до своєї “Альма-матер”, де вони залишили частинку свого серця і душі.

Тож бажаю Вам, щоб доля щедро обдаровувала кожного з Вас здоров’ям, щастям, натхненням, вдячністю вихованців, а родинна злагода та добробут нехай забезпечать Ваш душевний спокій і гарний настрій! Хай береже Вас Бог!

Надія Скотна,

ректор, професор