Меню

«

»

ШАНОВНА АКАДЕМІЧНА СПІЛЬНОТО!

Скотна Надія ВолодимирівнаСердечно вітаю Вас із Днем Незалежності України!

Жити у вільній Україні мріяли десятки поколінь наших прабатьків, котрі виборювали ідею української державності у різні історичні епохи. Україну не знищили війни, багатовіковий духовний геноцид, великодержавний гніт, голодомори та репресії. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх, хто загинув в ім’я України. Віддаємо честь і пошану нинішнім доблесним захисникам Вітчизни, адже сьогодні тисячі українців віддають своє здоров’я та життя за єдину Батьківщину, за спокій і мир. Ми знаємо і ніколи не забудемо дорогу ціну Незалежності!

Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею та духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, економічно міцної, соціальної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.

З нагоди великого державного свята від щирого серця зичу Вам міцного здоров’я, щастя і любові, миру, добра та злагоди, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах, творчого натхнення та плідної праці на благо України, нашого талановитого і працьовитого народу!

Нехай впевненість у кращому майбутньому окрилює Вас на нові звершення, добрі починання в ім’я незалежної демократичної процвітаючої України – надійної запоруки добробуту й щасливого життя нашого народу.

Нехай у серці кожного завжди буде Україна! Зі святом Вас! Слава Україні!

Надія СКОТНА,
ректор, професор