Меню

«

»

ШАНОВНА АКАДЕМІЧНА СПІЛЬНОТО!

Сердечно вітаю Вас із найсвітлішими й найулюбленішими зимовими святами – Новим роком і Різдвом Христовим, які у нашій уяві завжди асоціюються з благодатним світлом родинного вогнища, надіями та сподіваннями людей на краще майбуття.

Напередодні свят я щиро дякую колективу за трудові досягнення та наукові здобутки, розуміння і підтримку! Новий рік – це завжди новий етап у житті, нові задуми та починання. 2016 рік був надзвичайно насиченим та передбачав напружену роботу всього колективу. Нам є чим пишатися і чому радіти в ці передноворічні дні!

Тому бажаю всім віри в себе, в людей, у те, що, незважаючи на перешкоди, будь-яка справа, якщо вона робиться від щирого серця, буде успішною. Так увійдемо в Новий рік із чистими помислами, наповнимо його добрими справами, гідними вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

Нехай Різдвяна зоря запалить у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії й оптимізму, наснаги та невичерпної енергії, нових звершень і успіхів, взаєморозуміння та гарного настрою! Нехай ці зимові свята принесуть усім мир, злагоду і достаток, увійдуть до Вашої оселі добром та радістю, надихнуть на нові вагомі здобутки! Бажаю усім Вам та Вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, творчої наснаги та успіхів у роботі.

Надія Володимирівна СКОТНА,

 ректор, професор