Меню

«

»

ШАНОВНА АКАДЕМІЧНА СПІЛЬНОТО!

Ректор Надія СкотнаНапередодні Великого дня Воскресіння Христового вітаю Вас із цим світлим християнським святом добра, людинолюбства, милосердя і співчуття. Це торжество віри та надії на зміцнення миру і благоденства на рідній землі.

Відрадно, що традиції, пов’язані зі святкуванням Святої Пасхи, зберігаються з покоління в покоління, стверджуючи перемогу добра над злом. Світлі пасхальні урочистості наповнюють серця людей радістю, надихають на славні справи і вчинки. У дні Великодня ми як ніколи відчуваємо важливість єднання в ім’я любові, загального миру та злагоди. Ми все більш усвідомлюємо необхідність милосердя один до одного і допомоги ближньому.

Від усієї душі бажаю всім, в чиєму серці живе прагнення до загальнолюдських цінностей, міцного здоров’я, віри в краще, успіхів у благих справах! Щиро зичу високості духу, мудрості та натхнення, праведних діянь, тепла сердець і взаємоповаги, прихистку від Бога та щедрот від долі, успіхів у праці, сімейного затишку.

Хай серце і розум, злиті воєдино, наповнені благодатною енергією пасхального свята, зорієнтують Вас на служіння Україні, на її державне утвердження. Бажаю духовної і моральної величі, наснаги та достатку на многії і преблагії літа!

Нехай у ці весняні дні у Ваші оселі, в кожну сім’ю прийде щастя, любов і добробут!

Христос Воскрес!

Надія СКОТНА,
ректор, професор