Меню

«

»

Презентація видання про спогади учасників АТО

16 жовтня 2018 року в актовій залі головного корпусу університету відбулася презентація видання про спогади учасників АТО.
Це видання – збірка нарисів-оповідань студентів-філологів Франкового університету та вчителів. В основі кожного оповідання лежать спогади-сповіді бійців та їх роздуми про причини українсько-російської війни.
Презентація видання відбулася за участі воїнів-учасників АТО, представників науково-викладацького складу університету, студентів та дрогобичан. Сучасних Українських Героїв вітали квітами та щирими побажаннями, декламуючи окремі уривки з нарисів.
У виданні вміщено нариси про міського голову Дрогобича Тараса Кучму, військового капелана о. Тараса Коцюбу та воїнів АТО Дрогобиччини: Тараса Бенівчака, Юрія Швеця, Тараса Слив`яка, Олександра Писаренка, Джамала Джамхірова, Андрія Поясника, Романа Ткача, Олега Мулярчука, Євгена Міраї та Олега Кіндратіва.
Вітальне слово на відкритті презентації виголосили ректор професор Надія Скотна та міський голова Дрогобича Тарас Кучма. Своїми спогадами про трагічні події на Сході України поділилися учасники бойових дій.