Меню

«

»

Представники Франкового вишу – бронзові призери Меморіалу Миколи Балакіна

14 грудня 2017 року в Києві відбувся традиційний щорічний турнір, присвячений пам’яті найпершого вітчизняного арбітра ФІФА Миколи Балакіна.

Чотирнадцять збірних команд обласних федерацій, укомплектованих арбітрами та спостерігачами лише професіональних змагань України, прибули до Києва в спорткомплекс КПІ НТУУ, щоб у 23-ій раз позмагатися за головний трофей Меморіалу найпершого вітчизняного арбітра ФІФА Миколи Миколайовича Балакіна.

Збірна Львівської області у важкій і напруженій боротьбі здобула бронзові нагороди турніру. Цьогоріч знані очільники арбітражу Львівщини Андрій Шандор та Юрій Можаровський до збірної запросили представників Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка доцента кафедри спортивних дисциплін і туризму Романа Проця (спостерігач матчів Екстра-ліги України) та його вихованця студента ІV курсу інституту фізичної культури і здоров’я Ореста Дуцяка (арбітр Екстра-ліги з футзалу).

Керівництво університету та інститут інституту фізичної культури і здоров’я вітає наших колег із черговим досягненням та бажає подальших спортивних здобутків.