Меню

«

»

Пізнавальна екскурсія студентів-реабілітологів у реабілітаційному центрі «Модричі»

21 лютого 2018 року студенти спеціальності «Фізична реабілітація» навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я разом із викладачами кафедри здоров’я людини та фізичної реабілітації відвідали реабілітаційний центр «Модричі», який розташований у місті Трускавець.

Фахівці з фізичної терапії та ерготерапії  Центру ознайомили студентів із напрямком його діяльності – реабілітація пацієнтів з ураженнями головного мозку внаслідок черепно-мозкової травми, ушкодженнями хребта, постінсультних хворих. Студенти мали змогу побачити інфраструктуру реабілітаційного центру, сучасне реабілітаційне обладнання, басейн для гідрокінезотерапії зі спеціальними підйомниками для переміщення пацієнтів з різними ступенями порушення рухової діяльності, зал ерготерапії, майданчик фізкультурно-спортивної та рекреаційної реабілітації для проведення занять із «візочниками».

Студенти також відвідали заняття з подолання перешкод на інвалідному візку, яке проводив реабілітолог Центру з пацієнтом. На занятті  обговорювалися питання щодо залучення студентів інституту до волонтерської діяльності за фахом та проходження ними навчальної практики на базі реабілітаційного центру «Модричі».