Меню

«

»

Перший економічний брейн-ринг

25 квітня 2017 року в актовому залі інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій відбувся студентський економічний брейн-ринг, який організувала кафедра економічної кібернетики та інноватики.
Вітальне слово до присутніх виголосив директор інституту професор Василь Бойчук. Із правилами проведення економічного брейн-рингу учасників ознайомив завідувач кафедри економічної кібернетики та інноватики професор Богдан Кишакевич. У результаті цікавої та напруженої боротьби у трьох раундах переможцем стала команда «Кіберятка», яка складалася зі студентів І курсу спеціальності «Економічна кібернетика». ІІ місце здобула команда студентів-кібернетиків «Діти Богдана», а ІІІ місце виборола команда Дрогобицького коледжу нафти і газу «Нафтові магнати».
Всі учасники брейн-рингу були відзначені наборами книг на економічну тематику, а команда «Кіберятка» отримала великий торт. Перерви між раундами були заповнені розв’язуванням усіма присутніми у залі нестандартних задач на економічну та математичну тематику, які підготував доцент Роман Кубай. Для учасників та чисельних гостей заходу кафедра організувала солодкий стіл.