Меню

«

»

«PERPETUUM MOBILE» запрошує поціновувачів баянно-акордеонного мистецтва

3 квітня 2018 року доцент кафедри народних музичних інструментів та вокалу Андрій Душний і соліст Національної філармонії, заслужений артист України Ігор Саєнко стали гостями інтернет-радіостанції «Воскресіння. Живе радіо» (м. Київ), де мали можливість у прямому ефірі розповісти про XІ-й Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів «PERPETUUM MOBILE», що проходитиме 27 – 30 квітня у м. Дрогобич на базі Дрогобицького

03.04 Добра розмова з Галиною Бабій

03.04 #ДобраРозмова на Воскресіння. Живе радіо​
XІ-й Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів «PERPETUUM MOBILE» відбудеться 27 – 30 квітня 2018 у м. Дрогобич. В його рамках – низка концертів провідних виконавців та колективів України та зарубіжжя, майстер-класи, лекції, науково-практичні конференції, презентації нової науково-методичної та нотної літератури, тощо. Гості – Андрій Душний, доцент кафедри народних музичних інструментів та вокалу Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, та Ігор Саєнко, соліст Національної філармонії, заслужений артист України.
Ведуча: Галина Бабій.​

Опубліковано Воскресіння. Живе радіо 3 квітня 2018 р.

3 квітня 2018 року доцент кафедри народних музичних інструментів та вокалу Андрій Душний і соліст Національної філармонії, заслужений артист України Ігор Саєнко стали гостями інтернет-радіостанції «Воскресіння. Живе радіо» (м. Київ), де мали можливість у прямому ефірі розповісти про XІ-й Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів «PERPETUUM MOBILE», що проходитиме 27 – 30 квітня у м. Дрогобич на базі Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Радіослухачі мали змогу дізнатися, що у рамках конкурсу буде відбуватися низка концертів провідних виконавців та колективів України і зарубіжжя, майстер-класи, лекції, науково-практичні конференції, презентації нової науково-методичної та нотної літератури тощо.

Ведуча радіо Галина Бабій подякувала гостям за цікаву і змістовну розмову та запросила всіх поціновувачів баянно-акордеонного мистецтва у м. Дрогобич, щоб сповна насолодитися виступом молодих талановитих музикантів.