Меню

«

»

Університет отримав право проводити міжнародні екзамени Pearson Test of English

Інститут іноземних мов ДДПУ імені Івана Франка у співпраці з ексклюзивним представником Pearson Language Tests в Україні компанiєю ЕСТУА отримав право проводити міжнародні екзамени з англійської мови. Номер офіційного центру тестування в університеті: 87330 Drohobych Ivan Franko University.

Pearson Tests – це мiжнароднi екзамени з англiйської мови для носiїв iнших мов. Pearson Language Tests видають мiжнароднi сертифiкати з англiйської мови відповідно до рівнів володiння англiйською мовою, встановлених Радою Європи (A1, A2, B1, B2, C1, C2).

Переваги мiжнародного екзамену з англiйської мови Pearson Test of English:

  • безстроковий сертифікат від Edexel;
  • перевірка всіх 4 навичок: читання, письмо, слухання, говоріння (Reading, Writing, Listening and Speaking);
  • відповідність тестів загальноєвропейським рекомендаціям з мовної освіти (Common European Framework of Reference for Languages CEFR);
  • визнання у світі.

Інститут іноземних мов надає унiкальну можливiсть пройти тестування та отримати безстроковий мiжнародний сертифiкат, який визнають навчальнi заклади та роботодавцi у всьому свiтi. В інституті складатимуть тести PTE General (Тести з загальної англiйської для дорослих).

Реєстрація на тестування триватиме з 16 до 20 квітня на кафедрі германських мов і перекладознавства (м. Дрогобич, вул. Леся Курбаса, 2, кім. 312)

Посилання на сайти з інформацією про іспити:

http://other-tests.pearsonpte.com/pte-general/ (PTE General Global)

http://www.s2a.com.ua/ (український сайт – зараз оновлюється)