Меню

«

»

Осінній бал 2017

30 листопада 2017 року в актовій залі інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій відбувся традиційний щорічний XIX Осінній бал. Цей захід останній, що проводиться в рамках святкування Міжнародного дня студента за підтримки відділу молодіжної політики і соціальної роботи та факультету початкової та мистецької освіти.
З вітальним словом виступила начальник відділу молодіжної політики і соціальної роботи Ірина Казан, наголосивши, що цього року змінився формат свята, адже метою було обрати кращу танцювальну пару. Ведучі Роксолана Пецкович (студентка історичного факультету) та Андрій Василів (студент ІФМЕІТу) зазначили, що конкурс складається з двох етапів. Спершу оцінювалося виконання вальсу, а після цього конкурсанти представляли сюжетний танець. Усі присутні мали можливість насолодитися грою на музичних інструментах студентів інституту музичного мистецтва Ігоря Лішковича та Романа Макойди, чарівним співом Надії Терпій та студентки історичного факультету Маріанни Дорош, а також мистецтвом танцю студенток факультету початкової та мистецької освіти танцювального гуртка «Нова Хвиля» (керівник – викладач Ольга Мартинів). Професійне журі у складі викладачів Магдалини Марушки, Ольги Мартинів та доцента Олени Кравченко-Дзондзи визначили переможців:
ІІІ місце – танцювальна пара Роксолана Романків та Олександр Ришковець (історичний факультет);
ІІ місце – студенти Павло Близник та Наталія Козак (інститут фізичної культури і здоров’я);
І місце – студенти Іван Луців та Марія Чурій (інститут музичного мистецтва).
Всі учасники Осіннього балу були нагороджені спеціальними дипломами та солодощами, які люб’язно придбав регіональний представник ПриватБанку в Дрогобичі Назар Яцишин. На завершився заходу усі учасники закружляли у вальсі.