Меню

«

»

ОГОЛОШЕННЯ
Шановні працівники університету!

Просимо Вашого сприяння у наданні посильної матеріально-фінансової допомоги для лікування поранених бійців ДБ ОУН, а також для забезпечення життєдіяльності добробату. На даний час батальйон у складі 93 ОМБр воює з агресором на східному фронті, тримає оборону наших кордонів на Донеччині.

Воїни потребують допомоги у забезпеченні продуктами харчування (кава, чай, мед, шоколад, печиво, згущене молоко, сало, тушонка, крупа, олія, консервація), а також предметами особистої гігієни (мило, зубні пасти, зубні щітки, станки для бриття, креми до і після гоління, вологі серветки, літні шкарпетки, майки, футболки різних розмірів і кольорів, крім червоних).

Наші воїни 4 роки стоять на захисті кожного з нас, наших дітей, а значить – нашого майбутнього, щоби чобіт московського окупанта не постукав у наші двері. Виконаємо свій громадський обов’язок, допоможімо воїнам відчути себе потрібними і незабутими!

Вони – за кожного з нас, а ми – з любов’ю до них!

 Просимо продукти та предмети особистої гігієни приносити у профком працівників (каб. № 19 г.к.) або у відділ інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю (каб. № 4 г.к.).