Меню

«

»

Несемо в серці гасло: «Я – Історик»

29 травня 2018 року в актовому залі головного корпусу відбувся захід, присвячений останньому дзвінку студентів-магістрів історичного факультету. Ведучими урочистості були студенти І курсу Роксолана Романків та Олександр Ришковець.

Із вітальним словом до студентів звернувся декан факультету професор Леонід Тимошенко. Напутні слова виголосили заступники декана доценти Світлана Біла і Єлизавета Копельців-Левицька. Студенти-магістри Дмитро Нагай та Крістіна Тарнавська висловили викладачам слова подяки за багаторічну підтримку та співпрацю. Вірш про студентські роки продекламувала магістрантка Христина Гнатишин.

Для магістрів, викладачів та гостей студенти історичного факультету підготували святкову програму. Студент І курсу Василь Хорканін декламував поезію про студентство, з віршованим привітанням до присутніх звернулася студентка ІІІ курсу Лідія Мазурчак. Маріанна Дорош та Ярина Кіт (ІІ курс) виконали тематичні музичні композиції і заворожили всіх. Ефектним доповненням заходу став виступ танцювального колективу «Sunrise». Останній дзвоник завершився виконанням Гімну історичного факультету.

Бажаємо студентам-магістрам натхнення, успіху, нових здобутків та щасливої долі!

Лідія МАЗУРЧАК,

студентка ІІІ курсу історичного факультету