Меню

«

»

Науковий успіх студентки соціально-гуманітарного факультету

23 – 25 квітня 2018 року в Ужгородському національному університеті на базі факультету суспільних наук проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Соціальна робота» серед студентів закладів вищої освіти.

На конкурс було подано 73 наукові роботи від 82 студентів із 40 закладів вищої освіти України.

Франковий університет на завершальному етапі конкурсу представляла студентка соціально-гуманітарного факультету Лілія Хлонь із науковою роботою «Досвід соціальної роботи з внутрішньо-переміщеними особами в діяльності соціальних служб м. Дрогобич», яка стала результатом реалізації спільного Міжнародного україно-бельгійського проекту «Соціальна робота з мігрантами: досвід України та Бельгії».

За результатами захисту та презентацій студентських наукових робіт Лілія Хлонь здобула переконливу перемогу, посівши І місце, і була нагороджена Дипломом І ступеня.

Колектив викладачів і студентів соціально-гуманітарного факультету вітає Лілію Хлонь та її наукового керівника – кандидата педагогічних наук доцента кафедри соціальної педагогіки та корекційної освіти Ніну Гордієнко з перемогою та бажає подальших успіхів і нових наукових здобутків!