Меню

«

»

Науково-методичний семінар “Формування комунікативної культури майбутніх вихователів дітей дошкільного віку”

10 травня 2017 року на соціально-гуманітарному факультеті відбувся науково-методичний семінар “Формування комунікативної культури майбутніх вихователів дітей дошкільного віку”, організатором якого була кафедра загальної педагогіки та дошкільної освіти.

Учасників семінару привітала завідувач кафедри професор Марія Чепіль. Із доповідями виступили: професор Тетяна Пантюк (“Мовленнєва культура особистості: традиція і виклики”), доцент Ірина Паласевич (“Змістові аспекти підготовки майбутніх фахівців дошкільної освіти до комунікативно-мовленнєвої діяльності”), “вихователь-методист” ДНЗ № 11 “Світлячок” Алла Бондаренко (“Увиразнення мовлення вихователя – шлях до збагачення мовлення дітей”).

Другою частиною семінару був методичний фрістайл за участю студентів груп ДО-34Б та ДО-35Б, який провела вихователь-методист ДНЗ № 11 “Світлячок” Лариса Коваленко. Основними етапами роботи були мозковий штурм, вправи на тренування комунікативних умінь та презентація інтерактивних технологій розвитку мовлення дітей дошкільного віку. У процесі обговорення доповідей відбувся обмін досвідом та планування наступних спільних проектів.

Для гостей та учасників семінару пролунали пісні від студентів соціально-гуманітарного факультету Ірини Навроцької та Уляни Барило.