Меню

«

»

Наукові досягнення студентів біолого-природничого факультету

26 – 27 квітня 2018 року в Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія».

На І (заочний) етап було подано 71 студентську наукову роботу із 40 закладів вищої освіти, однак, для участі у підсумковій науково-практичній конференції запрошено авторів лише 20 наукових робіт. Серед учасників були і студенти біолого-природничого факультету Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Світлана Шумило та Вікторія Лесів із науковою роботою «Дослідження деяких біологічно активних речовин Calendula officinalis L., вирощених за впливу біостимуляторів росту «Вермистиму» і «Вимпелу» в ґрунтово-кліматичних умовах Передкарпаття». Наукову роботу представила студентка ІІІ курсу групи БХ-31Б Вікторія Лесів.

Із вітальним словом до учасників конференції звернулися: директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Олена Харченко, голова галузевої комісії проректор з наукової роботи Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка доцент Сергій Шевчук, голова організаційного комітету декан природничого факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка професор Марина Гриньова.

Для презентації результатів своїх досліджень учасники конкурсу були розподілені за секціями «Біологія рослин», «Біологія тварин» та «Загальна біологія».

На підставі рецензій та оцінки наукової доповіді галузева конкурсна комісія нагородила студентів Світлану Шумило та Вікторію Лесів Дипломом ІІІ ступеня.

Колектив викладачів і студентів біолого-природничого факультету вітає дипломантів та їхніх наукових керівників доцента кафедри біології та хімії Галину Клепач і викладача кафедри анатомії, фізіології та валеології Оксану Лупак і бажає творчих успіхів та нових перемог!