Меню

«

»

На факультеті психології, педагогіки та соціальної роботи відзначили День соціального педагога

1 – 5 жовтня 2019 року на факультеті психології, педагогіки та соціальної роботи проходили заходи, присвячені Міжнародному Дню соціального педагога. За ініціативи студентів спеціальності «Соціальна робота. Соціальна педагогіка» відбулася студентська науково-практична конференція.

Вітальним словом відкрив захід декан факультету доцент Ігор Гриник, який привітав усіх учасників із професійним святом. Із побажаннями успіхів у роботі до студентів звернулася завідувач кафедри соціальної педагогіки та корекційної освіти професор Тетяна Логвиненко.

Під час конференції були виголошені та обговорені цікаві доповіді з актуальних проблем соціально-педагогічної роботи: «Роль соціального педагога у профілактиці негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі» (студентка гр. СР-12М Ірина Кузів); «Молодіжні організації в Україні» (студентка гр. СР-43 Мар’яна Ковташ); «Робота соціального педагога з неповною сім’єю» (студентка гр. СР-43 Андріана Збудовська); «Профілактика явища сімейного насильства у соціально-педагогічній діяльності» (студентка гр. СР-12М Надія Лавриш) та інші.

Роботу в секціях продовжили студентки Ганна Дубовець (гр. СР-22) та Олена Васьків (гр. СР-13М), які провели надзвичайно цікаві тренінги «Комунікація в команді» і «Розвиток емоційного інтелекту».

Після підведення підсумків роботи конференції студентам вручили сертифікати учасників.