Меню

«

»

«Методична ярмарка» на факультеті початкової та мистецької освіти

Одним із ключових завдань Нової української школи (НУШ) є формування та розвиток умінь чотирьох К: Колаборація, Креативність, Комунікація та Критичне мислення. Згідно з Концепцією НУШ модернізація освітнього процесу повинна відбуватися на основі впровадження діяльнісного, інтегрованого та проектного навчання, що зумовлює пошук нових підходів, форм та методів фахової підготовки майбутнього вчителя початкових класів, зокрема з англійської мови.

З огляду на це 17 квітня 2018 року на факультеті початкової та мистецької освіти було проведено відкритий захід «Методична ярмарка», під час якого студенти спеціальності «Початкова освіта» спеціалізації «Англійська мова» групи ПОА-11М презентували свої творчі методичні доробки з навчальної дисципліни «Модернізація освітнього процесу з англійської мови у початковій школі» (керівник – доцент О. Хомишак).

Гості та відвідувачі ярмарки мали змогу ознайомитися з лепбуками, постерами, рекламними флаєрами та каталогами, путівниками для туристів, методичними розробками етапів роботи з аутентичним мультимедійним пісенним матеріалом, а також аудіо та відеоподкастами (теми «В аеропорту», «На залізниці»), записаними та відзнятими студентами під час вивчення практичного курсу англійської мови.

Відкритий захід мав на меті долучити цільову аудиторію до благодійності, тому кошти, зібрані під час методичної ярмарки, передано колишньому студентові факультету на лікування.