Меню

«

»

«Красуня університету – 2019»

22 травня 2019 року в Народному домі імені Івана Франка відбувся конкурс «Красуня університету – 2019», який традиційно організовує профком студентів.

Відповідно до положення у конкурсі брали участь 9 учасниць – представниці від кожного інституту та факультету. Програма заходу складалася з таких конкурсів: «Представлення», «Інтелектуальний», «Український стиль», «Мій талант», «Вихід у купальниках», «Вечірній» (вихід у вечірніх сукнях).

Для глядачів також була підготовлена різноманітна концертна програма: звучали пісні у виконанні минулорічних переможців та учасників конкурсу «Шанс» дуету Анни-Марії Мельнирович та Романа Шепіди, Ірини Навроцької, Марти Верес. Свою майстерність на сцені продемонстрували знані на Дрогобиччині танцювальні колективи «Мерінга», «Імпресіа» й «Азарт». Цікавий виступ показали вихованці спортивного клубу «Еней». Хвилини сміху глядачам подарувала команда КВН «Френдзона», а концертмейстр Юрій Дякунчак зачарував усіх присутніх грою на акордеоні.

Гарну атмосферу в залі створили та підтримували Ірина Навроцька (ведуча «Твоє радіо») та ведучий розважального агентства «Showtime» Володимир Думич. Журі, в склад якого входили партнери та спонсори конкурсу, визначили переможців.

Ними стали:

  • ІІ Віце-міс – Марта Сенишин, студентка філологічного факультету;
  • І Віце-міс – Богдана Гірська, студентка факультету психології, педагогіки та соціальної роботи;
  • «Красунею університету – 2019» стала представниця історичного факультету Людмила Базишин.

Всі учасниці отримали квіти та цінні подарунки від організаторів і спонсорів, а переможниця номінації «Міс глядацьких симпатій» Людмила Базишин (історичний факультет) отримала сертифікат на безкоштовний тур в Європу. «Красуня університету – 2019» також отримала головний приз – сертифікат на проведення весільної церемонії.

Організатор конкурсу голова профкому студентів Ігор Гівчак висловлює щиру подяку всім партнерам та спонсорам, учасникам концертної програми, які долучилися до проведення цього прекрасного весняного свята.