Меню

«

»

«Красуня університету – 2018»

22 травня 2018 року в Народному домі імені Івана Франка відбувся конкурс «Красуня університету – 2018», який традиційно організовує профком студентів.

У конкурсі брали участь 8 учасниць. Програма заходу складалася з таких конкурсів: «Представлення + інтелектуальний»; «Модельний» (вихід учасниць в одязі від магазину-салону «Шопоголік»); «Мій талант»; «Вихід у купальниках»; «Романтичний» (вихід у вечірніх сукнях).

Поміж конкурсними номерами глядачі мали можливість послухати пісні у виконанні минулорічних переможців та учасників конкурсу «Шанс» Ірини Навроцької, Юрія Сімонова, Марти Верес, Лілії Будзинської, а також переглянути виступи танцювальних колективів «Мерінга» й «Імпресіа» і спортивного клубу «Еней». Хвилини сміху глядачам подарувала команда КВН «Френдзона», а концертмейстр Юрій Дякунчак зачарував усіх присутніх грою на акордеоні.

Гарну атмосферу в залі створили та підтримували ведучі свята Софія Савчин та начальник відділу інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю Володимир Думич.

Переможницями конкурсу стали:

ІІ Віце-міс – Соломія Кицун,

 студентка філологічного факультету;

І Віце-міс – Анастасія Дерманська,

 студентка інституту іноземних мов;

«Красунею університету – 2018» стала представниця історичного факультету Ірина Остапюк.

Всі учасниці отримали квіти та цінні подарунки від організаторів і спонсорів, а «Міс глядацьких симпатій» Аліна Цанько (інститут фізичної культури та здоров’я) отримала сертифікат на безкоштовний тур в Європу.

Організатор конкурсу голова профкому студентів Ігор Гівчак висловлює щиру подяку усім партнерам та спонсорам, які долучилися до проведення цього прекрасного весняного свята.