Меню

«

»

Колектив інституту іноземних мов сердечно вітає Кеменя Володимира Петровича із шістдесятилітнім ювілеєм!

Шановний Володимире Петровичу!

Прийміть від нас побажання здоров’я, щастя, добра, благополуччя, нових здобутків в ім’я розвитку і процвітання Української держави.

Ви народилися у мальовничому Закарпатті. Тут пройшли Ваші перші трудові університети, гартувався Ваш характер, тут Ви сформувалися як людина мудрої і шляхетної душі. 1985 року після закінчення Ужгородського університету Ви органічно вписалися у колектив Дрогобицького педагогічного інституту. Авторитет і визнання людей, із якими працювали поруч, Ви здобували глибокими знаннями, високим професіоналізмом, організаторськими здібностями, педагогічним талантом. Вам виявили високу довіру, обравши у 1998 році деканом факультету, на якому пройшло Ваше професійне й особистісне становлення. Фахівець високого класу, відповідальна, творча, вимоглива до себе та інших людина, Ви зуміли організувати навколо себе однодумців, створити у стінах спочатку факультету романо-германської філології, а згодом інституту іноземних мов неповторну атмосферу, де запанував дух творчості, наукової одержимості, позначений толерантністю і коректністю, активною співпрацею викладачів і студентів. До Ваших безумовних заслуг можна зарахувати залучення до співпраці з інститутом відомих в Україні та світі науковців, відкриття нових спеціальностей і спеціалізацій, створення нових кафедр і, звісно, зміну парадигми підготовки вчителя.

Шановний ювіляре! Свій день народження Ви святкуєте у колі друзів, рідних і близьких. Колектив інституту іноземних мов приєднується до щирих привітань і побажань. Бажаємо Вам творчих досягнень, сімейного щастя, любові й поваги від людей, успіхів у науковій і педагогічній діяльності на многії і благії літа!