Меню

«

»

Кафедра педагогіки та методики початкової освіти – учасник Ювілейної Всеукраїнської конференції НАПН України

26 жовтня 2017 року кафедра педагогіки та методики початкової освіти Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Особистість у виховному просторі зростання: від дитинства до юності», присвяченій 25-ій річниці створення Національної Академії педагогічних наук України та 20-ій річниці створення Інституту проблем виховання НАПН України. Урочисто відкрив конференцію доктор педагогічних наук дійсний член (академік) НАПН України професор Іван Бех. У пленарному засіданні учасники конференції мали можливість почути цікаві ідеї з проблеми виховання особистості у просторі вищих духовних смислів, а також розробленою та окресленою компонентною моделлю сходження зростаючої особистості до духовних цінностей.

Цього ж дня кафедра також зустрілася із професорсько-викладацьким складом кафедри початкової освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, яку очолює кандидат педагогічних наук доцент Геннадій Бондаренко. Викладачі кафедри поділилися науково-педагогічним досвідом із проблеми підготовки студентів до здійснення освітнього процесу у початковій школі в умовах Концепції Нової української школи. Кафедра також мала можливість ознайомитися із музейними експонатами етнографічного музею, який функціонує у приміщенні Педагогічного інституту цього вишу.

Приємно вразив і проведений дебют «Ось ми які», організований та представлений студентами І курсу спеціальності «Початкова освіта». Незабутні приємні враження та позитивні емоції залишилися і після перегляду сучасної вистави у виконанні столичної театральної трупи Київського академічного театру драми та комедії на лівому березі Дніпра.