Меню

«

»

«Через поле, через гай йде до діток Миколай..»

18 грудня 2017 року в актовій залі головного корпусу відбувся святковий ранок для дітей «Через поле, через гай йде до діток Миколай..», організатором якого вже традиційно став профком працівників університету.

Із вітальним словом до присутніх звернулася ректор професор Надія Скотна, котра прийшла на свято зі своєю онучкою Варварою. Розпочався ранок театралізованим дійством – музичною казкою «Вінні Пух» у постановці Львівського академічного обласного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича.

Кульмінацією свята стала поява у залі Святого Миколая у супроводі Янголів. Усі діти підготували свої дарунки для Святого – віршики, пісеньки тощо. Не обійшлося і без хитрого та підступного Антипка, який вперто хотів переконати дітей бути неслухняними, однак сили добра перемогли. Діти були у захваті від чудової гри акторів та отримали неймовірні враження, потрапивши до чудового світу казки.

Кожна дитина отримала з рук Святого Миколая солодкі подарунки та цікаві книжечки.

Профком працівників університету щиро вітає дітей та їхніх батьків із цим чудовим святом! Нехай Святий Миколай благословить Вас на добрі справи та дарує достаток, затишок і душевне родинне тепло!