Меню

«

»

ІХ Всеукраїнська учнівська науково-практична конференція «Еколого-валеологічна культура – вибір XXI століття»

24 листопада 2016 року на біолого-природничому факультеті спільно з відділами освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради й районної державної адміністрації  та Львівським обласним центром здоров’я відбулася ІХ Всеукраїнська учнівська науково-практична конференція «Еколого-валеологічна культура – вибір XXI століття», у якій брали участь понад 60 учнів з різних регіонів України – Львівської, Закарпатської, Вінницької та Івано-Франківської областей.

З вітальним словом до учасників на пленарному засіданні звернулись доцент, декан біолого-природничого факультету Світлана Волошанська; завідувач міського методичного кабінету відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Галина Марчук; проректор з науково-педагогічної роботи Дрогобицького державного університету імені Івана Франка Володимир Шаран; Надія Кулецька – методист Львівської обласної малої академії наук України.

Програма конференції включала роботу у таких секціях: екологія та валеологія. Крім того працювала секція: профілактика серцево-судинних захворювань в рамках міжнародного проекту «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні».

Між пленарним та секційними засіданнями був проведений відкритий хімічний експеримент за участю всіх бажаючих учасників конференції.